Carpaccio Van Rundvlees Met Geitenkaas
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Pureer de geitenkaas met de honing, de gekonfijte tomaten, de tapenade en de ketchup. Verdeel de pasta over de borden. 2. Schik er de plakjes rundvlees op. Kruid met peper en zout. Strooi er wat parmezaanschilfers en rucolablaadjes op. 3. Besprenkel met een likje olijfolie en balsamico. Werk af met balsamicokaramel en geraspte truffel. Tip van de chef Niet zomaar een carpaccio dus! Het is de combinatie van de ingrediënten die het 'm doet! De balsamicokaramel* (ingekookte balsamico-azijn met suiker) vindt u in de supermarkt in kleine flesjes.
- 300 Gram Runderfilet, Flinterdun Gesneden
- 1/2 Geitenkaasje (bijvoorbeeld St. Maure)
- 1 Eetlepel Vloeibare Honing
- 10 Gekonfijte Tomaten
- 3 Eetlepels Tapenade (van Zwarte Olijven)
- 1 Eetlepel Ketchup
- Parmezaanse Kaas, In Schilfers
- Handvol Rucola
- Olijfolie (extra Vierge)
- Balsamicoazijn
- Balsamicokaramel
- 1 Truffel (eventueel Uit Blik)
- Peper En Zout