Chili Con ... Groente

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Anders

Chili Con ...  Groente Bereidingwijze

Chilipeper snipperen, Ui in dunne ringen, Bleekselderij in smalle boogjes en Knoflook persen. Bovenstaande met tomaten, tomatenpuree, cayennepeper, kaneel, komijn, oregano en bouillon in grote vuurvaste schaal. Afdekken, maar wel ruimte open voor de stoom die moet ontsnappen. 10 minuten in de magnetron tot de tomaten moes zijn geworden. Daarna overige ingredienten toevoegen en op smaak brengen met chili, zout en peper. Schaal weer afdekken en 15 minuten in de magnetron op de hoogste stand.

Boodschappenlijstje
  • 1 Groene Chillipeper
  • 1 Middelgrote Ui
  • 1 Teen Knoflook
  • 3 Stengels Bleekselderij
  • 4 Rijpe Tomaten
  • 2 Theelepels Tomatenpuree
  • 1 Theelepel Cayennepeper
  • 1 Stukje Kaneelstokje (5 Cm)
  • 1 Theelepel Komijn
  • 1 Theelepel Oregano
  • 1,5 Dl Groentebouillon (kokend)
  • 1 Groene Paprika
  • 100 Gram Champignons
  • 250 Gram Bloemkoolroosjes
  • 2 Courgettes (in Plakjes Of Blokjes)
  • 1 Blik Kidneybonen (zonder Suiker, Dus Ff Zoeken)
  • Afspoelen En Laten Uitlekken
  • 2 Eetlepels Koriander (fijngehakt)
  • Zout, Peper En Afmaken Naar Eigen Smaak
Probeer ook eens...