Mexicaans Gehakt

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Mexicaans Gehakt Bereidingwijze

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd ze klein. Was de paprika, halveer hem en verwijder zaadlijsten en pitjes. Verwarm de olie in een braadpan of hapjespan en fruit hierin de ui en de knoflook enkele minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit al roerend gaar en rul. Maak dit pittig op smaak met peper, zout en chilisaus of sambal. Laat de mas in een zeef of vergiet uitlekken. Doe de mas, de tomatenpuree, de paprika en de stroop bij het rundergehakt en laat het in 5 minuten gaar worden. Lekker met rijst en roergebakken spitskool.

Boodschappenlijstje
  • Ui
  • Knoflookteentje
  • Rode Paprika
  • Olie
  • 250 Gram Rundergehakt
  • Peper En Zout
  • Chilisaus Of Sambal
  • 1 Blikje Mais
  • 1 Blikje Tomatenpuree
  • 1-2 Eetlepels Stroop
Probeer ook eens...