Chocolademousse Uit De Magnetron
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVul een glazen kom met de chocolade en de espresso Plaats dit 2 minuten in de magnetron op een middelhoge stand Roer het chocolademengsel direct daarna los met de likeur Splits de eieren met de eierscheider in eiwitten en eidooiers Bewaar de dooiers in koud water of onder olie voor roerei Klop de eiwitten stijf met de suiker in de beslagkom Schep het chocolademengsel op de eiwitten en meng dit luchtig Vul coupes en voeg de garnering toe Lekker als dessert
- 4 Eieren
- 50 Gram Melkchocolade In Stukjes
- 150 Gram Pure Chocolade In Stukjes
- 4 Eetlepels Espresso Of Sterke Filterkoffie
- 2 Eetlepels Koffielikeur
- 2-4 Eetlepels Zoetstof Of Suiker
- Garnering Als Chocoladevlokken, Advocaat En Toefjes Slagroom