Wienerschnitzel Met Spiegelei
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeEen gepaneerde schnitzel pakken kan best vervelend zijn. Hoe krijg je het korstje mooi en gelijkmatig bruin? Er is een mooie truc voor een perfekt krokante schnitzel: frituren in olijfolie. Dat hoef je niet in de frituurpan te doen, maar door in een pan met een dikke bodem zoveel olie te doen dat de schnitzels half onder staan. Bak ze aan beide kanten goudbruin en krokant in ongeveer 4 minuten per kant op matig vuur. Als je het vuur te hoog zet brandt de olie aan. Bak de eieren in de koekepan met een klontje boter en serveer deze over de schnitzels. Garneer met een blaadje basilicum. Voila!
- 2 Wiener Schnitzels
- 2 Eieren
- Klontje Boter
- Olijfolie
- Verse Basilicum
- Citroensap