Courgettes Met Uien En Rozijnen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeWas de courgettes en snij ze in schijfjes (schil ze niet). Pel de uien en snij die ook in schijfjes. Verhit de olie in een pan, doe de uien erin en stoof ze ongeveer 5 minuten. Roer af en toe. Doe er de courgettes bij en meng goed. Breng op smaak met een beetje zout en royaal peper. Doe de rozijnen erbij en meng. Leg het deksel op de pan en laat ongeveer 25 minuten op een matig vuur stoven. Roer af en toe. Als er te veel vocht uit de groenten is gekomen, kunt u best het deksel van de pan doen. Zet het vuur hoger en laat het vocht 2 tot 3 minuten al roerend verdampen. Schik de courgettes op een schotel en versier met enkele plukjes platte peterselie.
- 4 Mooie Courgettes
- 3 Witte Uien
- 1 El Olijfolie
- 60 Gr Rozijnen
- Platte Peterselie
- Zout En Versgemalen Peper