Varkenskarbonades

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Varkenskarbonades Bereidingwijze

Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat olijfolie en daarna met broodkruimels. Zet een koekenpan op hoog vuur. Doe wat margarine en olijfolie in de pan als deze heet is. Zodra het vet bruin begint te worden kunnen de karbonades erbij. Keer de karbonades zodra ze bruin worden. Controleer of de karbonades gaar zijn door ze in het midden in te snijden. Haal de karbonades uit de pan zodra ze gaar zijn en voeg een kopje bouillon toe. Meng het maismeel met een beetje water en voeg dit toe aan de bouillon om er een dikkige saus van te maken. Giet de saus over de karbonades.

Boodschappenlijstje
  • Varkenskarbonades
  • Nootmuskaat
  • Olijfolie
  • Zout En Peper
  • Broodkruimels/paneermeel
  • 1 Kopje Bouillon
  • 1 Theelepel Maismeel
Probeer ook eens...