Hapje Makreelcreme
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIngrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte makreelfilet, snijd de vis in stukken en pureer ze met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje. Snijd 6 gedroogde tomaatjes in reepjes. Leg 18 snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Verdeel de tomaatreepjes erover.
- 100 Gram Gerookte Makreelfilet
- 3 Eetlepels Mayonaise
- Halve Eetlepel Mierikswortel (potje, Kühne)
- Halve E Citroensap
- Peper
- 6 Gedroogde Tomaatjes
- 18 Snackcups Of Ronde Toastjes