Groene Bonensalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDop de tuinbonen en doperwtjes en laat ze ongeveer 10 minuten koken. Haal de peultjes af en roerbak ze in wat olijfolie gaar. Bak de ui en knoflook in 5 minuten zachtjes gaar. Giet de tuinbonen en doperwtjes af en verwijder van de tuinbonen het grijze velletje. Leg de tuinbonen, doperwten en peultjes in een mooie schaal en overgiet ze met het ui-knoflookmengsel. Klop een dressing van de overige ingrediënten en verdeel deze over de salade.
- 1 Kilo Tuinbonen
- 500 Gr Doperwtjes
- 300 Gr Peultjes
- 1 Ui, Fijngesnipperd
- 1 Knoflookteentje, Fijngesnipperd
- 4 El Olijfolie
- 2 El (balsamico)azijn
- 1 El Suiker
- Zout En Peper Naar Smaak