Compote Van Appel En Rozijntjes Met Vanille-kaneelroom
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSchil de appels en snijd ze in stukken. Breng ze met de wijn of sherry en de rozijnen aan de kook en roer ze in circa 15 minuten tot een grove compote. Verdeel deze compote over 4 coupes of kommetjes. Klop de slagroom met vanillesuiker en kaneel poeder stijf. Spatel de vanillevla erdoor. Snijd de ontbijtkoek in lange repen. Zet deze in de compote met in het midden een toef vanille-kaneelroom.
- 4 Goudrenetten
- 2 Eetlepels Witte Wijn Of Medium Sherry
- 100 Gram Blanke Rozijnen
- 2 Dl Slagroom
- 1 Zakje Vanillesuiker
- 1 Theelepel Kaneelpoeder
- 1 Dl Vanillevla
- 2 Plakken Ontbijtkoek