Curry Met Zeewolf
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeLekker pittig recept voor een grote groep gasten. Je kan alles voorbereiden en pas op het laatst leg je de vis in de saus een laat deze in een paar minuten zachtjes gaar worden. Bereidingstijd: 40 minuten 1.Verhit de olie in een braadpan en fruit de uiringen en currypasta 2 minuten meet tot het lekker gaat ruiken. Bak de courgette en paksoi 2 minuten mee. 2.Schenk de kokosmelk bij de groenten en breng de curry aan de kook. Laat de curry 20 minuten met de deksel schuin op de pan. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. 3.Verwarm (eventueel) de cuury opnieuw. Leg de zeewolf en de garnalen erin en stoof ze afgedekt in ongeveer 6 minuten gaar. Strooi de koriander erover. 4.Lekker met naan of basmatirijst
- 2 Ui(en) , In Ringen
- 15 Gr Fijngehakte Koriander
- 500 Gr Reuze Garnalen , Rauw (kies Voor Gepeld Als Je Niet Van Pellen Houdt)
- 3 Blikken Kokosmelk , A 400 Ml
- 4 Of 5 El Milde Currypasta
- 2 El Zonnebloemolie
- 3 Courgette , In Plakjes
- 2 Struiken Paksoi , Stengels En Blad In Repen
- 600 Gr Zeewolf , In Stukken