Entrecôtes Met Kruidenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng de smeerkaas, gehakte tuinkruiden en het citroensap goed door elkaar. Rooster het amandelschaafsel lichtbruin in een hete koekepan zonder vet. Bestrooi de entrecôtes met peper en eventueel zout. Verwarm Becel Dieet Olie in een pan met dikke bodem en bak het vlees ongeveer 2 minuten aan elke kant. Besmeer de bovenkant van de entrecôtes met een dikke laag van het kaas-kruidenmengsel en strooi hier het amandelschaafsel en de djintan over. Laat het geheel nog even goed doorwarmen. Lekker met gekookte krieltjes en broccoli.
- 4 El Magere 20+ -smeerkaas
- 2 El Fijngehakte Verse Tuinkruiden
- 2 Tl Citroensap
- 2 El Amandelschaafsel
- 4 Entrecôtes à 100 G
- Peper En Eventueel Zout
- 4 El Becel Dieet Olie
- 4 Mespuntjes Djintan (gemberpoeder)