Flensjestaart Met Ijs
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeZeef de bloem in een kom en voeg de suiker en het zout toe. Mix het ei door de melk en voeg dit al roerende aan het bloemmengsel toe, totdat er een glad beslag ontstaat. Smelt de boter en meng door het beslag. Bak circa 8 dunne flensjes en laat ze afkoelen. Haal de bakken Toffee Tijd uit de vriezer en snijd het ijs in plakken van een 0,5 cm dik. Leg een flensje op een taart-etagère en beleg met een aantal plakken ijs. Leg op het ijs het volgende flensje en beleg ook dit met plakken ijs. Ga zo door tot alle flensjes op zijn en eindig de taart met een flensje. Garneer het bovenste flensje met poedersuiker en serveer de flensjestaart op tafel.
- 2 Bakken Hertog Toffee Tijd
- Poedersuiker
- Voor De Flensjes:
- 100 Gr Bloem
- 3 El Suiker
- Zout
- 1 Ei
- 250 Ml Melk