Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Soepen

Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak het sjalotje zeer fijn. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Knip de bieslook fijn. Meng de tomaat, sjalot en bieslook door elkaar en breng op smaak met een scheutje balsamicodressing. Breng de soepmix met 1 liter koud water al roerend aan de kook. Laat de soep, onder af en toe roeren, 5 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de kaas toe en laat deze smelten. Bestrijk ondertussen de sneetjes brood met de olijfolie en rooster ze enkele minuten in de oven. Beleg de bruschetta met het tomatenmengsel en serveer ze bij de soep.

Boodschappenlijstje
  • 1 Sjalotje
  • 8 Pruimtomaten
  • 20 Sprietjes Bieslook
  • Balsamico Azijn
  • 1 Zakje Knorr Champignon Cremesoep
  • 50 Gr Oude Kaas
  • 4 Sneetjes Vloerbrood
  • Olijfolie
Probeer ook eens...