Fruitsalade Met Geroosterde Muesli

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Fruitsalade Met Geroosterde Muesli Bereidingwijze

Schep het vruchtvlees uit de meloen en watermeloen en snijd het in grove stukken. Schil de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit, vang hierbij het uitlopende sap op. Snijd de ananas in plakken en snijd de schil en de harde kern weg. Snijd het vruchtvlees in grove stukken. Meng het fruit met het sinaasappelsap en de munt in een schaal en laat de salade in de koelkast door en door koud worden. Hak de noten uit de studentenhaver grof en meng ze in koekenpan met de havervlokken, rozijnen, honing en Becel Multi. Rooster de muesli al omscheppend in 5-8 minuten goudbruin. Laat de muesli afkoelen. Serveer de fruitsalade en muesli apart en schep aan tafel wat fruitsalade in een schaaltje en strooi er naar smaak muesli over. Lekker met Griekse yoghurt, kwark of vanilleyoghurt.

Boodschappenlijstje
  • Kleine Zoete Meloen
  • 0.25 Watermeloen
  • 2 Sinaasappels
  • Kleine Ananas
  • 2 El Verse Munt, Fijngehakt
  • 50 Gr Studentenhaver
  • 0.5 El Honing
  • 2 El Becel Voor Koken, Roerbakken Of Braden
Probeer ook eens...