Gegrilde Salade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Gegrilde Salade Bereidingwijze

Een bijzondere salade met gegrilde groente, je bent gewoon weer op vakantie aan de Middellandse zee. Bereidingstijd: 15 minuten 1.Was 6 takjes verse oregano en hak de blaadjes 2.Pel en pers 1 teentje knoflook 3.Meng 6 eetlepels olijfolie met de oregano, de knoflook, zout en versgemalen peper 4.Was 1 rode paprika, 2 pomodori tomaten, een 1/2 courgette en een 1/2 aubergine. Snij de groenten in de lengte in plakken 5.Bestrijk de groenten met het oliemengsel en gril ze in een grillpan aan beide kanten. Laat de groenten iets afkoelen 6.Roer 2 eetlepels balsamico azijn door de rest van het oliemengsel 7.Was 75g rucola, verdeel deze met de gegrilde groenten op een schaal en schenk de dressing erover 8.Schaaf van 30g parmezaanse kaas flinters en bestrooi de salade ermee. Tips Dit gerecht kun je ook warm eten, dan is het een lekkere ratatouille

Boodschappenlijstje
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 Pomodori Tomaten
  • 1 Knoflookteentje
  • 6 El Olijfolie
  • 2 El Balsamicoazijn
  • 6 Takjes Verse Oregano
  • 30 Gr Parmazaanse Kaas
  • Halve Courgette
  • Halve Aubergine
  • 75 Gr Rucola
Probeer ook eens...