Gehaktballetjes Met Luikse Stroop
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een mandarijn en bak ze rondom even in de pan. Stoof de gesnipperde ui in wat boter. Voeg er de gehakt balletjes aan toe. 2. Los het bouillonblokje op in een beker warm water. Voeg 2 borrelglaasjes jenever toe en 3 eetlepels Luikse stroop. 3. Doe het stroopmengsel bij de balletjes en roer voorzichtig om. Laat 1/2 uur stoven. Serveer met aardappelpuree en gebakken witlof.
- Halve Kilo Gehakt
- 3 Eetlepels Luikse Siroop
- 1 Ui
- Witlof
- Aardappelen
- 1 Bouillonblokje - Vlees
- 2 Borrelglaasjes Jenever