Geitenkaas Stapeltaartje

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: To Hoenderkamp

Geitenkaas Stapeltaartje Bereidingwijze

  • Rooster de sneetjes rozijnenbrood bruin.
  • Steek uit elk sneetje een cirkel met een glas of koeksteker(circa 8 centimeter doorsnede).
  • Rooster de amandelen in een droge koekepan goudbruin.
  • Laat de ananasschijven goed uitlekken.
  • Steek het klokhuis met een appelboor uit de appel.
  • Snijd 2 mooie plakken uit de appel en besprenkel ze met citroensap.
  • Hak de gember heel fijn.
  • Maak twee stapeltjes van het rozijnenebrood,ananas,appel en de geitenkaas.
  • Zet ze op een bakblik en laat de kaas onder een hete grill in circa 5 minuten iets smelten.
  • Zet elk stapeltaartje op een bordje en verdeel de gehakte gember erover.
  • Gebruik de geroosterde amandelen en een toefje sterkers als garnering.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Geitenkaas
  • 2 Sneetjes Rozijnenbrood
  • 1 Eetlepel Gemalen Amandelen
  • 2 Schijven Ananas
  • 1 Appel(jonagold)
  • 1 Eetlepel Citroensap
  • 3 Eetlepels Bakgember
  • 1 Bakje Sterkers
Probeer ook eens...