Geitenkaas Stapeltaartje
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: To Hoenderkamp
Bereidingwijze- Rooster de sneetjes rozijnenbrood bruin.
- Steek uit elk sneetje een cirkel met een glas of koeksteker(circa 8 centimeter doorsnede).
- Rooster de amandelen in een droge koekepan goudbruin.
- Laat de ananasschijven goed uitlekken.
- Steek het klokhuis met een appelboor uit de appel.
- Snijd 2 mooie plakken uit de appel en besprenkel ze met citroensap.
- Hak de gember heel fijn.
- Maak twee stapeltjes van het rozijnenebrood,ananas,appel en de geitenkaas.
- Zet ze op een bakblik en laat de kaas onder een hete grill in circa 5 minuten iets smelten.
- Zet elk stapeltaartje op een bordje en verdeel de gehakte gember erover.
- Gebruik de geroosterde amandelen en een toefje sterkers als garnering.
- 200 Gram Geitenkaas
- 2 Sneetjes Rozijnenbrood
- 1 Eetlepel Gemalen Amandelen
- 2 Schijven Ananas
- 1 Appel(jonagold)
- 1 Eetlepel Citroensap
- 3 Eetlepels Bakgember
- 1 Bakje Sterkers