Rodekool Ovenschotel

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Trijntje Kleine Stroek » Type: Meer van het type: Anders

Rodekool Ovenschotel Bereidingwijze

Bak de gehakt in de olie en voeg daar verschillende kruiden naar keuze aan toe voor wat extra smaak. Doe vervolgens de ui erbij en bak die even met de gehakt mee. en herhaal dit met de champignons. Kook ondertussen de rode kool met een beetje azijn en suiker en voeg appel en Bak de spekjes in een koekenpan even uit. Maak de aardappelpuree aan zoals beschreven staat op de verpakking en voeg er daar na wat nootmuskaat aan toe en meng de spekjes door de aardappelpuree. Zet deze ovenschotel in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Gehakt
  • 250 Gram Champignons
  • Olijfolie
  • 2 Stuks Appels In Blokjes
  • Suiker
  • Uitgebakken Spekjes
  • Geraspte Kaas
  • 2 Stuks Kleine Gesneden Uien
  • 1 Stuks Kleine Gesneden Rodekool
  • 2 Zakjes Aardappelpuree
  • Nootmuskaat
Probeer ook eens...