Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Anje van Zandhuijsen » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeGeroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en geitenkaasspiesen. Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat in een vergiet ± 10 min. uitlekken. Kook de tuinbonen volgens de beschrijving op het pak gaar met het bonenkruid. Verwarm de grill voor en steek de kaasrepen aan satéprikkers. Wentel ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel. Pureer de tuinbonen met knoflook en citroensap en breng op smaak met zout en peper. Was en droog de aubergines en kwast ze in met olie. Leg ze op het rooster en gril ze aan beide kanten in ± 15 min. goudbruin. Leg de spiesjes na ± 10 min. bij de aubergine, rooster ze mooi bruin. Keer ze regelmatig. Bedek 2 aubergineplakken dik met de bonenpuree, dek af met de andere plakken en snij ze doormidden. Serveer de auberginesandwich met de geitenkaasspiesen en geef het brood erbij.
- 1 Smalle Aubergine In 4 Plakken
- Zout En Peper
- Tuinbonen
- 2 Takjes Vers Bonenkruid
- 1 Plak Harde Geitenkaas
- 2 Eetlepels Bloem
- 1 Ei
- 3 El Paneermeel
- 1 Teen Knoflook
- 1 Tot 2 El Citroensap
- 2 El Olie
- 2 Broodjes