Gele Tomaten Chutney
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en hak ze grof. Doe er de abrikozen en de uiringen bij. Voeg de ciderazijn, suiker, kerrie en mosterd toe. Laat het geheel 20 minuten sudderen in een pot zonder deksel. 2. Verdeel de chutney over brandschone glazen potjes en sluit ze goed af. U kunt de chutney 1 maand bewaren op een koele, donkere plek.
- 500 Gram Gele Tomaten
- 150 Gram Gedroogde Abrikozen, Grof Gehakt
- 25 Rode Uien, In Ringen
- 1 Dl Ciderazijn
- 100 Gram Suiker
- 1 Eetlepel Madraskerrie
- 1 Eetlepel Citroenmosterd