Gemarineerde Paprika Met Tonijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHalveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken & Braden in de pan en bak hierin de paprika totdat ze zacht is. Doe het takje rozemarijn en de gekneusde knoflookteentjes bij de paprika. Blus zodra de paprika zacht is met citroensap en laat van het vuur afkoelen tot lauw. Vermeng de uitgelekte tonijn met mayonaise en kappertjes. Neem 1 reep paprika, doe wat van de tonijn op het breedste stuk van de paprika en druk stevig aan. Zet de paprika op z'n kant zodanig dat je de rest van de paprika om de tonijn heen kunt rollen en je zo een paprika sushi krijgt. Prik vast met een tandenstoker. Serveer er een driehoekje geroosterd brood bij.
- 2 Lange Rode Paprika's
- Solo Bakken & Braden
- 1 Blikje Tonijn (op Olijfolie Of Naturel)
- Sap Van 1/2 Citroen
- 2 Knoflookteentjes
- 1 Takje Rozemarijn
- 1 El Mayonaise
- 1 El Kappertjes