Gevulde Courgettebootjes - 30 Stuks

Aantal personen: 20 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Courgettebootjes - 30 Stuks Bereidingwijze

Snijd de courgettes in 3 gelijke stukken en snijd elk stuk weer in de lengte door. Hol ieder stuk uit met een theelepel. Kook de courgette 3 minuten in zacht kokend water. Giet af en laat onder koud water afschrikken. Dep de courgette vervolgens droog met keukenpapier. Meng de overige ingrediënten in een kleine kom. Verdeel het mengsel over de bootjes en zet ze ca. 10 minuten onder de gril tot de kaas gesmolten is. Leg de bootjes op een schaal en serveer ze direct.

Boodschappenlijstje
  • Ingrediënten (30 Stuks):
  • 5 Grote Courgettes
  • Grote Tomaat (fijngehakt)
  • 2 Fijngesnipperde Lenteuitjes
  • 1 Eetlepel Peterselie
  • 100 Gr Geraspte Kaas
Probeer ook eens...