Gevulde Eieren
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Willem Boexenberg » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1.Kook de eieren hard,spoel ze af onder de koudewaterkraan en laat ze afkoelen. 2.Maak een uitsnijding in het bovenste gedeelte van de eieren en pel het bovenste gedeelte.Lepel de helft uit met een lpeltje en scheid de dooier van het eiwit. 3.Meng de dooiers met mayonaise en mosterd.Kruid met peper en zout,roer er citroensap en paprikapoeder door. 4.Hak het eiwit fijn samen met het krabvlees. 5.Verdeel tweederde van het dooier-mayonaisemengsel over vier uitgeholde eieren.Dek ze af met zalmeitjes. 6.Meng de rest van het dooier-mayonaisemengsel met het krabmengsel.Vul de 4 overige eieren.Versier met tuinkers
- 8 Eieren
- 3 El Zalmeitjes
- 2 El Mayonaise
- 1 Mespuntje Mosterd
- Citroensap
- Paprikapoeder
- 2 El Krab Uit Blik (of Surimi)
- Zout En Peper
- Wat Tuinkers Ter Garnering