Griekse Aardappelballetjes

Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks » Geplaatst door: Martje Blaauwenoord » Type: Meer van het type: Anders

Griekse Aardappelballetjes Bereidingwijze

Doe de aardappelpuree in een kom en prak er met een vork de feta, ui, knoflook, peterselie, citoensap, eierdooiers en zout en peper doorheen. Vorm er kleine balletjes van (als het mengsel te slap of te plakkerig is, voeg dan wat bloem toe). Klop de eiwitten lichtjes en rol er de balletjes doorheen. Rol ze vervolgens door het broodkruim en bak ze in een laagje olie in een koekenpan of in een friteuse tot ze goudbruin zien.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Aardappels, Gekookt, Geschild En Gepureerd
  • 200 Gram Feta Kaas
  • 1 Stuks Ui Geraspt
  • 1 Teentje Knoflook, Geperst
  • 2 Eetlepels Fijngehakte Peterselie
  • 2 Theelepels Citroensap
  • 2 Stuks Eieren Gesplitst
  • Geroosterd Broodkruim
  • Olie
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...