Groene Salade Met Gegrilde Geitenkaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Salades

Groene Salade Met Gegrilde Geitenkaas Bereidingwijze

Roer een dressing van de wijnazijn, zout en peper naar smaak, walnotenolie en de bieslook. Meng de dressing met de groene slablaadjes. Beleg de plakjes stokbrood dakpansgewijs met de geitenkaas en zet ze onder de hete grill tot de kaas iets gegratineerd is. Meng de salade met de walnoten avocado. Serveer met het kaasbrood. Bereiden: Oventijd: 10 min.

Boodschappenlijstje
  • 150 Gram Groene Slablaadjes (eikenbladsla, Kropsla, Romaanse Sla, Rucola)
  • 150 Gram Verse Geitenkaas, In Plakjes
  • 50 Gram Walnoten
  • 12 Lichtgeroosterde Plakjes Stokbrood
  • 1 Avocado (in Partjes)
  • Peper, Zout
  • 1-2 Eetlepels Witte Wijnazijn
  • 4-5 Eetlepels Walnotenolie
  • 2 Eetlepels Fijngesneden Bieslook
Probeer ook eens...