Hongaarse Goulash

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Hongaarse Goulash   Bereidingwijze

Snijd het rundvlees in blokjes en bak het in de reuzel mooi bruin. Neem uit de pan en hou opzij. Stoof in dezelfde pan de uien en paprika's. Voeg het vlees, samen met wortelblokjes terug toe en roer goed om. Draai het vuur laag en roer er ook: paprikapoeder, bloem, tijm, knoflook, peper & zout in. Giet er de koude bouillon en tomatenpuree bij. Roer goed onder elkaar, dek af en laat op een laag pitje zo'n twee uur pruttelen. Laat op het laatst de geschilde en in vier gesneden aardappelen gaar worden in de goulash. De doperwtjes mogen nu ook de goulash vervoegen. Breng op smaak met een paar druppels worcestershire saus en werk af met verse peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 650 Gr Rundvlees
  • 4 Uien, In Ringen
  • 1 Groene, 1 Rode Paprika - In Dobbelsteentjes
  • 2 Knoflookteentjes, Geperst
  • 3 Wortelen, In Blokjes
  • 100 Gr Doperwtjes (diepvries)
  • 1 Liter Runderbouillon, Van Blokjes
  • 1 Blikje Tomatenpuree (7Og)
  • 1 El Paprikapoeder
  • 6 Dikke Aardappelen
  • 1 El Bloem
  • Verse Peterselie
  • Takje Tijm
  • Enkele Druppels Worcestershire Saus
  • Reuzel
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...