Knolselderij Puree

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Marieke Ziel » Type: Meer van het type: Anders

Knolselderij Puree Bereidingwijze

Schil de knolselderij en snij deze in blokjes. Pel de ui en snipper deze. Verhit in een pan de olie en bak hierin de ui en knolselderij 2-3 minuten. Voeg 50 ml. bouillon toe en de peper naar smaak. Laat dit ca. 20 minuten smoren, voeg indien nodig nog wat bouillon toe. Smoor het gaar. Giet het af als dat nodig is en vang het vocht op. Stamp de knolselderij met ui tot een puree, voeg indien nodig vocht en/of extra bouillon toe. Puree maken kan ook met een staafmixer.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gram Knolselderij
  • 1 Eetlepel Olie
  • 1 Stuks Ui
  • 200 Ml Bouillon
  • Peper
Probeer ook eens...