Kalkoen In De Honing
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze10 minuten •zout Bereiding Snij het vlees in beetklare hapjes. Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap. Laat het minstens 1 uur koel marineren. Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei. Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken. Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees. Strooi er het maandzaad over en dien op.
- 500 Gr Kalkoenfilet
- Bloem
- Frituurvet
- 1 El Maanzaadjes
- Peper
- 1 Ei
- 1 Citroen
- 50 Gr Honing
- Gemberpoeder
- 1 El Sojasaus