Kip Met Cashewnoten En Komkommersalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Kip Met Cashewnoten En Komkommersalade Bereidingwijze

Meng de kipreepjes met de kipkruiden mix. Roerbak de kip in 2 eetlepels olijfolie op een hoog vuur bruin. Voeg 3 dl water en de sojasausmix toe en breng het geheel aan de kook. Breng in een ruime pan water aan de kook, en kook hierin de noodles met zout in 3 minuten gaar. Kook intussen de peultjes 3 minuten in kokend water met zout en giet ze af. Voeg de peultjes toe aan het kipmengsel, laat dit nog enkele minuten zachtjes meekoken. Rasp de komkommer boven een kom en maak de salade op smaak met Sla Fris en peper en eventueel zout naar smaak. Voeg in de laatste minuut de cashewnoten aan het kipgerecht toe.

Boodschappenlijstje
  • Conimex Cashew Chicken
  • Bertolli Classico Olijfolie
  • 400 Gr Kipfilet Reepjes
  • 400 Gr Schoongemaakte Peultjes
  • Komkommer
  • Calvè Sla Fris Naturel
Probeer ook eens...