Kipfilet Met Mascarponesaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Kipfilet Met Mascarponesaus Bereidingwijze

Voor de saus: Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. Pel en hak de ui, het lookteentje en de sjalot zeer fijn. Stoof de ui en de sjalot met de Solo. Voeg de tomaten toe. Meng goed, voeg de look, het kruidentuiltje, zout en peper toe. Laat 15 tot 20 minuten afgedekt pruttelen. Roer de saus door een zeef en meng er de mascarpone onder. Werk af met basilicum naar smaak. Verwarm de over voor op 200°C. Wikkel elke kipfilet in een sneetje parmaham, bestrooi deze met mozzarella, giet er de Solo Delifine over en bak dit 10 minuten in de oven in een vuurvaste schaal. Kook de tagliatelle intussen al dente. Dien op met de mascarponesaus en tagliatelle.

Boodschappenlijstje
  • 1 Sjalot
  • 20 Gr Solo
  • 1 Kruidentuiltje (tijm - Laurier - Peterseliestengels)
  • Zout En Peper
  • 4 El Solo Delifine
  • 100 Gr Mozzarella
  • Tagliatella
  • 4 Kipfilets
  • 4 Plakjes Parmaham
  • 500 Gr Tomaten
  • 1 Kleine Ui
  • 1 Knoflookteentje
  • 250 Gr Mascarpone
  • Fijngehakte Basilicum
Probeer ook eens...