Kipsalade Met Asperges En Peultjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Saartje van der Sleen » Type: Meer van het type: Anders

Kipsalade Met Asperges En Peultjes Bereidingwijze

Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast. Kook daarna de peultjes in ruim kokend water voor ongeveer 5 minuten lang. Laat ze uitlekken en snijd ze dan in schuine stukjes. Kook de asperges en laat deze ook goed uitlekken. Snijd de Chili klein en meng die met de courgette. Verwarm de olie in de pan en roerbak hierin de kip. Voeg de Chili en de courgette toe. Bestrooi dit met de poedersuiker door de zeef. Laat dit een beetje karameliseren. Voeg dan de knoflook en het citroensap toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen.

Boodschappenlijstje
  • 4 Stuks Halve Kipfilet In Blokjes
  • 250 Gram Peultjes
  • 250 Gram Gekookte Asperges
  • 1 Stuks Rode Chilipeper
  • 1 Stuks Courgette In Schijfjes
  • 3 Eetlepels Olie
  • 2 Theelepels Poedersuiker
  • 1 Teentje Geperste Knoflook
  • Citroensap
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...