Kop Op Zn Amerikaans
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk hiermee de kippenbouten, laat afgedekt zo'n 6 uur staan. Maak ook de dressing en hou koel. Snij de groenten voor de rauwkost fijn naar smaak. Kook de rijst en laat afkoelen. Grill de kippenbouten op de barbecue, of ovengrill. Meng de groenten met de rijst en schep er de dressing onder en serveer alles op grote borden
- 2 Mooie Kippenbouten
- Marinade:
- 1 Zakje Kipkruiden
- 3 El Olijfolie
- 2 El Ciderazijn
- Tabasco Naar Smaak
- 2 Knoflookteentjes, Geperst
- Groenten Voor Rauwkost:
- Wortel, Paprika, Peultjes, Tomaat, Courgette, Knolselder...
- Dressing:
- 25 Gr Roquefort Kaas
- 1 Dl Room
- Scheutje Melk
- 2 El Mayonaise
- Peper & Zout
- Rijst