Lamskoteletjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng in een kommetje de knoflook met de olijfolie en peper naar smaak. Bestrijk de lamskoteletjes met de knoflookolie en laat ze even liggen. Verhit een koekenpan en bak de lamskoteletjes op hoog vuur in 4-6 minuten bruin en van binnen rosé. Leg ze op vier borden en houd ze onder aluminiumfolie warm. Roer de Boursin door het bakvet en verwarm het geheel tot een mooie saus ontstaat. Verdun eventueel met een scheutje water, wijn, sherry of bouillon. Variaties:Dit gerecht is ook lekker met varkensfiletlapjes á la minute of ribkarbonades.
- 4 Lamskoteletjes
- Knoflookteentje
- 1 Pakje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
- 2 Eetlepels Olijfolie
- Zout En Peper
- Evt. Wijn, Sherry Of Bouillon