Lauwwarme Kipsalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Lauwwarme Kipsalade Bereidingwijze

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Pers de knoflook uit boven de kipreepjes en roer de sojasaus en balsamico-azijn erdoor. Laat de kipreepjes bij voorkeur 2 uur marineren in de koelkast. Was de spinazie. Maak de peultjes en haricots verts schoon en snijd ze in stukjes. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de courgette schoon, snijd deze in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes. Bereiding Laat de kipfilet uitlekken. Verwarm Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en roerbak hierin eerst de kipfilet 1 minuut en doe er vervolgens de peultjes bij en bak dit geheel 3 minuten. Voeg de rest van de groenten, behalve de spinazie, toe en roerbak ze enkele minuten. Roer de honing, zout en peper naar smaak door de groente. Voeg de spinazie toe en roerbak nog 1 minuut.

Boodschappenlijstje
  • 2 Kipfilets (300 G)
  • 1 Knoflookteentje
  • 50 Ml Sojasaus
  • 1 El Balsamico Azijn
  • 150 Gr Verse Spinazie
  • 150 Gr Peultjes
  • 50 Gr Haricot Verts
  • 1 Prei
  • 200 Gr Courgette
  • 6 El Becel Voor Bakken En Braden Vloeibaar
  • 1 El Vloeibare Honing
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...