Lemongrass Garnalen
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Berend Hardonk » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePel de garnalen en verwijder de zwarte ader/darmkanaal. Snijd elke garnaal langs de rug open( maar niet doormidden) en laat de kop en staart eraan zitten. Marinade Snij de lemongras heel fijn en meng dit met de vissaus en palmsuiker. Leg vervolgens de garnalen in de marinade en zet ten minste 30 minuten in de koelkast. Verwarm de grill voor totdat hij heet is. Schuif de bakplaat niet te dicht onder de hittebron in de oven en gril de garnalen 6-8 minuten aan elke kant. Saus Doe de rode pepers, knoflook, korianderwortel, sjalotjes in een vijzel en stamp alles fijn. Meng dit alles met de vissaus, suiker en limoensap . Doe dit in een schaaltje en garneer de saus met horapablaadjes.
- 4 Blacktiger Garnalen
- Marinade - -
- 250 Gram Verse Lemongrass
- 1 El Palmsuiker
- 1 El Vissaus
- Saus - -
- 2-4 Rode Chilipepers
- 2 Teentjes Knoflook
- 2 Koriander Wortels
- 2 Sjalotjes
- 1-2 Tl Suiker
- Sap Van 2 Limoenen
- 2 St Horapablaadjes Voor De Garnering