Mango Roomijs
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de mangopuree in een kom en voeg de suiker en het sap toe. Roer de puree tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom stijf. Schep de geslagen room met een metalen lepel door de mangopuree. Schep het mengsel in een laag bakblik. Bedek het blik en zet het 1 ½ uur in de vriezer. Schep de halfbevroren massa in de keukenmachine en klop het mengsel in circa 30 seconden glad. Schep het weer in het blik of in een plastic bak en zet het afgedekt in de vriezer. Haal het ijs 15 minuten voordat u het wilt serveren uit de vriezer. Schep er bolletjes uit en garneer het ijs met plakjes mango.
- 400 Gr Vers Vruchtvlees Van Mango’s
- 125 Gr Fijne Suiker
- 3 El Mango- Of Abrikozensap
- 2.5 Dl Slagroom
- Plakjes Mango Ter Garnering