Mini-pasteitjes Met Boerenkaas
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeBak de asperges in 5-10 minuten in de boter beetgaar. Laat de asperges in een zeef uitlekken en iets afkoelen. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol elk plakje deeg nog iets uit en snijd de plakjes in vieren. Bekleed de muffinholtes met de deegplakjes. Verdeel de asperges over de deegbakjes. Klop de eieren los met de slagroom en roer de bloem en 75 gram kaas erdoor. Schep het eimengsel in de deegbakjes en strooi de rest van de kaas erover. Bak de pasteitjes in 30-40 minuten lichtbruin en krokant in het midden van de oven.
- 24 Stuks:200-250 Gr Groene Asperges, Geschild, In Plakjes
- 25 Gr Boter
- 6 Plakjes Diepvriesbladerdeeg
- 2 Eieren
- 1¼ Dl Slagroom
- 2 Eetlepels Bloem
- 150 Gr Geraspte Oude Boerenkaas
- Zout, Peper