Borrelhapje Met Roomkaas En Gerookte Zalm
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 15 minuten Meng de roomkaas en de room tot een gladde massa, spatel er de vers geknipte bieslook en dille door. Per het teentje knoflook erboven uit, of snijd het lente-uitje in flinterdunne ringetjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Bereid de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel het kaasmengsel over de pannenkoek en beleg ze met plakjes gerookte zalm. Serveren Rol de pannenkoeken op en snijd ze in stukjes.
- 1 Pak Pannekoekmix
- 400 Ml Melk
- 100 Pakje Gerookte Zalmfilet
- 100 Gram Verse Roomkaas (bv MonChou)
- 2 Eetlepels Room
- Verse Bieslook
- Verse Dille
- 1 Knoflookteentje Of Lenteuitje