Mini-sandwiches

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Mini-sandwiches Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Voor 3 x 16 stuks Bereidingswijze Met olijvenroomkaas Hak de olijven met de hand of in de keukenrobot fijn. Meng de roomkaas met wat hete pepertjessaus tot een glad geheel. Verdeel de olijvenpasta over 4 sneetjes brood en leg er de overige 4 sneetjes bovenop. Verwijder de korsten van de sandwiches en snij ze elk in 4 vierkantjes of driehoekjes. Met dille & komkommer Leg de schijfjes komkommer op een vel keukenpapier. Strooi er wat zout overheen en laat even staan. Meng de boter en de dille in een kommetje. Besmeer de 8 broodsneetjes aan één kant met boter. Leg de schijfjes komkommer dakpansgewijs op 4 sneetjes brood, leg er de 4 overige sneetjes bovenop en druk ze zachtjes op elkaar. Verwijder de korsten en snij de sandwiches in 4 vierkantjes of driehoekjes. Met gerookte zalm en kappertjes Meng de mayonaise en de kappertjes in een kommetje en breng op smaak met wat peper. Besmeer de sneetjes brood aan één kant dun met het mayonaisemengsel. Leg de plakjes gerookte zalm in min of meer gelijke lagen op 4 sneetjes brood, leg de overige 4 sneetjes er bovenop en druk zachtjes aan. Verwijder de korsten en snij de sandwiches in 4 vierkantjes of driehoekjes.

Boodschappenlijstje
  • Voor Olijvenroomkaas;
  • 1 Blikje Kleine Olijven Gevuld Met Spaanse Pepertjes
  • 200 Gram Roomkaas Op Kamertemperatuur
  • Hete Rode Pepersaus
  • 8 Dunne Sneetjes Volkorenbrood Of Wit Brood
  • Met Dille En Komkommer;
  • 36 Plakjes (een Euromunt Dik) Van Een Kleine Komkommer
  • Zout
  • 3 Eetlepels Ongezouten Boter Op Kamertemperatuur
  • 1 Eetlepel Fijngehakte Dille
  • 8 Dunne Sneetjes Volkorenbrood
  • Met Gerookte Zalm En Kappertjes
  • 3 Eetlepels Mayonaise
  • 1 Eetlepel Fijngesneden Kappertjes
  • Flink Peper Uit De Molen
  • 8 Dunne Sneetjes Brood
  • 120 Gram Gerookte Zalm (dunne Sneetjes)
Probeer ook eens...