Mini Worstenbroodjes
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze40 worstenbroodjes - Duurtijd: 40 min 1. Hak de ui heel fijn en bak hem glazig in de olie. Dompel de sneetjes brood onder in koud water en knijp ze goed uit. 2. Meng de ui met het brood, het gehakt, de tomatenpuree, de kruiden en de peterselie. Snij de velletjes bladerdeeg in vier. Leg op elk stukje wat gehakt en rol tot een worstenbroodje. Las de naden met losgeklopt ei. 3. Verwarm de oven voor op 200° C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik er de worstenbroodjes op. Bestrijk ze met losgeklopt ei en strooi er de sesamzaadjes over. Zet ongeveer 15 minuten in de oven, tot ze mooi goudbruin zijn.
- 500 Gram Gemengd Gehakt
- Ui
- 350 Sneetjes Witbrood Zonder Korst
- 1 Eetlepel Tomatenpuree
- 10 Bladerdeegplakjes
- 2 Eieren
- 2 Eetlepels Gehakte Bladpeterselie
- 2 Eetlepel Sesamzaadjes
- 1 Eetlepel Olie
- 1 Theelepel Provençaalse Kruiden