Miniloempia's
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoor 12 stuks: Laat de loempiavellen ontdooien volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak voor de vulling de ui, wortel, prei en het pepertje schoon en snijd alle groentes heel fijn. Verhit de olie in een pan en bak de groentes enkele minuten onder goed roeren. Voeg de korianderpoeder en sojasaus toe en laat alles met het deksel op de pan nog 10 minuten op laag vuur staan tot alle groentes zacht zijn. Snijd de loempiavellen in 4 gelijke vierkanten en leg in het midden van elk velletje een eetlepel groentemengsel. Vouw de loempia's en plak ze dicht met het losgeklopte ei. Verhit de olie en bak de loempia's goudbruin.
- 3 Dunne Loempiavellen (diepvries In De Oosterse Winkel)
- Ui
- 100 Gram Wortel
- 1 Prei
- Half Rood Pepertje
- 1 Eetlepel Olie
- Halve Theelepel Korianderpoeder
- 1 Eetlepel Sojasaus
- 1 Ei