Tonijn Met Bietsalade En Wasabidressing

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Tonijn Met Bietsalade En Wasabidressing Bereidingwijze

Snijd de tonijnfilet in 10 plakken. Verhit de Phase en bak hierin de tonijnplakken om en om, kruid ze met zout en peper. Meng de bietjes met de rettich, wortel, balsamico en de Hellmann's Escoffine olie/azijn in een kom. Frituur de rucola en zout deze na. Meng de wasabipasta met de Hellmann's Escoffine Romig. Leg de plakken tonijn op de borden en verdeel hierbij de bieten salade, lepel de wasabidressing eromheen. Maak het geheel af met de gefrituurde rucola.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gram Tonijnfilet
  • 20 Gram Phase With Butterflavour
  • Zout En Peper
  • 150 Gram Bietjesjulienne
  • 150 Gram Rettichjulienne
  • 150 Gram Worteljulienne
  • 10 Gram Balsamico
  • 30 Gram Hellmann's Escoffine Olie/azijn
  • Rucola
  • 10 Gram Wassabipasta
  • 2 Dl Hellmann's Escoffine Romig
Probeer ook eens...