Mossel Empanadas

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Mossel Empanadas Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de spitskool en bosui in 2-3 minuten beetgaar. Schep van het vuur af de gekookte mosselen, Boursin Cuisine, eidooier en de basilicum erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep dit mengsel op de plakjes bladerdeeg en vouw ze tot driehoekjes dubbel. Druk de rand tussen duim en wijsvinger tot een schulprandje dicht. Bestrijk de empanada's met melk en leg ze op een met olijfolie ingevette bakplaat. Bak de empanada's in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Laat ze uit de oven iets afkoelen.

Boodschappenlijstje
  • 1 Potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 8 Plakjes Diepvries Bladerdeeg
  • Bertolli Olijfolie
  • 1/4 Spitskool, In Brede Repen
  • Bosuitje, In Ringetjes
  • 100 Gr Gekookte Mosselen
  • 1 Eidooier
  • 2 El Verse Basilicum, In Reepjes
  • Zout, Versgemalen Peper
  • 2 El Melk
Probeer ook eens...