Spaghetti Met Raapsteeltjes En Roerei
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel. Roer een klontje boter door de groente. Maak roereieren van de eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder en de bieslook. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook. Een heerlijke (vegetarische) schotel !
- 6 Bosjes Raapstelen
- 2 Tomaten
- Bieslook
- 4 Eieren
- Halve Eetlepel Aardappelmeel
- 400 Gram Spaghetti
- 4 Eetlepels Melk
- 1 Klontje Boter
- Paprikapoeder
- Peper En Zout