Nasi Met Ei En Ham
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ham in blokjes en de lente-uitjes in ringen. Klop de eieren los. Verhit de olie in een wok en bak op een hoog vuur de hamblokjes even aan. Voeg 100 ml water en de kruidenpasta toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Schep om met het ei, de lente-ui en de rijst en bak het geheel nog even op.
- 300 Gr Rijst
- 2 Plakken Ham (samen Ca. 200 G)
- 2 Lente-uitjes
- 2 Eieren
- 1 El Plantaardige Olie
- 1 Bakje Knorr Kruidenpasta Nasi & Bami Speciaal