Omelet Met Paddestoelen En Sugarsnaps
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de champignons of shii-takes in vieren. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Maak de sugarsnaps schoon. Klop met een garde de eieren met de omeletmix uit het pakje en 5 eetlepels koud water tot een egaal mengsel. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin het eimengsel ongeveer 8 minuten, totdat de bovenkant wat droog wordt. Keer de omelet en bak de andere kant nog eens 3 minuten. Laat ondertussen een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de paddestoelen, de paprika, de sugarsnaps en het knoflookpoeder 5 minuten. Bak dan de taugé nog een minuutje mee. Meng er vervolgens 2,5 dl water en de sausmix uit het pakje door. Breng dit al roerend aan de kook en laat de saus heel even doorkoken. Leg de omelet op een warm bord en schep de gewokte groenten erop en ernaast.
- 100 Gr Champignons Of Shii-takes
- 1 Rode Paprika
- 3 Eieren
- 100 Gr Sugarsnaps
- Conimex Mix Voor Foo Yong Hai
- Conimex Wok Olie
- 1 Tl Conimex Knoflookpoeder
- 200 Gr Taugé