Kalfskotelet Met Courgettesaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Kalfskotelet Met Courgettesaus   Bereidingwijze

Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon en basilicum toe en mix mooi tot een gladde massa. Giet vervolgens over een een pannetje en voeg de room toe, laat zachtjes inkoken tot de gewenste sausdikte, breng op smaak. Kruid de koteletten flink met peper en wat zout en bak ze mooi naar wens op de (grill)pan. Serveer op grote warme borden en lepel er wat courgettesaus over.

Boodschappenlijstje
  • 4 Kalfskoteletten
  • Courgette, Ontpit En In Stukjes
  • Mooie Tomaat, Ontveld, Ontpit En In Stukjes
  • Handvol Verse Basilicumblaadjes
  • 1 Dl Runderbouillon (blokje)
  • 2 Dl Room
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...