Paasbrood Met Mascarpone En Lemon Curd

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Paasbrood Met Mascarpone En Lemon Curd Bereidingwijze

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover en strooi er rijkelijk poedersuiker over.

Boodschappenlijstje
  • 2 Sneetjes Paasbrood
  • 1 Eetlepel Geschaafde Amandelen
  • Half Zakje Vanillesuiker
  • 1/3 Bakje Mascarpone (250gram)
  • 3 Eetlepels Lemoncurd (of Citroenmarmelade)
  • Poedersuiker
Probeer ook eens...