Pastasalade Met Paddenstoelen
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeVerwarm alvast de oven voor op 100 graden Celsius (om de borden te verwarmen). Los het bouillonblokje op in een pan met water en kook hierin de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Snijd ondertussen de slalotjes fijn, de casselerrib in dunne reepjes en de oesterzwammen in plakjes. Laat daarna de tagliatelle uitlekken in een vergiet en spoel ze even onder koud stromend water af. Meng er wat fijngehakte peterselie en Becel Dieet Olie door (om vastplakken te voorkomen). Rangschik de tagliatelle over de borden en houdt ze warm in de voorgewarmde oven. Verwarm Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar in een anti-aanbak pan op laag vuur. Fruit hierin de sjalotjes en pers hierboven de knoflook uit.Voeg de pijnboompitten, stukjes casselerrib en oesterzwammen en de tijmblaadjes toe en laat dit even meebakken. Schep daarna het mengsel van de oesterzwammen over de warme tagliatelle. Maak ondertussen in dezelfde pan een lauwwarme dressing van het water, de citroensap, wijn en Becel Dressing. Schenk d eze dressing over de groene pastasalade met de oesterzwammen en maak het daarna op smaak met versgemalen peper.
- 1 Blokje Kruidenbouillon
- 120 Gr Groene Tagliatelle
- 2 Sjalotjes
- 2 Plakjes Casselerrib
- 100 Gr Oesterzwammen
- 2 El Fijngehakte Peterselie
- 2 El Becel Dieet Olie
- 2 El Becel Voor Bakken En Braden Vloeibaar
- 1 Knoflookteentje
- 20 Gr Pijnboompitten
- 1 Takje Verse Tijm
- 4 El Water
- 1 El Citroensap
- 4 El Rode (of Wite) Wijn
- 1 El Becel Dressing Light
- Versgemalen Peper